PRIMI PIATTI DI TERRA FIRST COURSES OF HEART |
| 8,00 € |
Culurgiones in salsa di Funghi Porcini  Culurgiones (traditional Sardinian ravioli) with porcini mushrooms | 8,00 € |
Culurgiones con Burro e Timo  Culurgiones (traditional Sardinian ravioli) withwith Butter and Thyme | 9,00 € |
Trofie Salsiccia fresca e Porcini  Trofie (traditioal pasta) with sausage and porcini mushroom | 8,00 € |
Malloreddus alla Campidanese  Malloreddus (traditional Sardinian pasta) with tomato sauce and pork sausage | 8,00 € |
Ravioli di Ricotta al pomodoro  Ravioli di Ricotta with tomato sauce | 8,00 € |
Ravioli di Ricotta Spek e Zafferano  Ravioli di Ricottta with Spek and Saffron | 9,00 € |
Fregola alla Campidanese  Fregola (traditional Sardinian pasta) with tomato sauce and pork sausage | 8,00 € |
PRIMI PIATTI DI MARE SEAFOOD FIRST COURSES |
Culurgiones con Pomdoro fresco e Bottarga  Culurgiones (traditional Sardinian pasta) with fresh tomato and Bottarga (salted mullet ore) | 9,00 € |
Spaghetti alle Arselle  Spaghetti with Clams | 13,00 € |
Spaghetti alle Cozze  Spaghetti with Mussels | 10,00 € |
Spaghetti ai Ricci  Spaghetti with sea Urchins | 15,00 € |
Fregola con Arselle  Fregola (traditional Sardinian pasta) with Clams | 13,00 € |
Linguine agli Scampi  Linguine (traditional pasta) with Scampi | 14,00 € |
Spaghetti al Granchione  Spaghetti with Crab | 15,00 € |
Spaghetti all’Astice  Spaghetti with Lobster | 18,00 € |
Spaghetti with prawns,mussels,clama,cuttlefish | 15,00 € |