PRIMI PIATTI DI TERRA FIRST COURSES OF HEART |
| 10,00 € |
Culurgiones in salsa di Funghi Porcini Culurgiones (traditional Sardinian ravioli) with porcini mushrooms | 11,00 € |
Culurgiones con Burro e Timo Culurgiones (traditional Sardinian ravioli) withwith Butter and Thyme | 10,00 € |
Trofie Salsiccia fresca e Porcini Trofie (traditioal pasta) with sausage and porcini mushroom | 10,00 € |
Malloreddus alla Campidanese Malloreddus (traditional Sardinian pasta) with tomato sauce and pork sausage | 8,00 € |
Ravioli di Ricotta al pomodoro Ravioli di Ricotta with tomato sauce | 9,00 € |
Ravioli di Ricotta Spek e Zafferano Ravioli di Ricottta with Spek and Saffron | 10,00 € |
Fregola alla Campidanese Fregola (traditional Sardinian pasta) with tomato sauce and pork sausage | 9,00 € |
PRIMI PIATTI DI MARE SEAFOOD FIRST COURSES |
Spaghetti alle Arselle Spaghetti with Clams | 15,00 € |
Spaghetti alle Cozze Spaghetti with Mussels | 12,00 € |
Spaghetti ai Ricci Spaghetti with sea Urchins | 17,00 € |
Fregola con Arselle Fregola (traditional Sardinian pasta) with Clams | 15,00 € |
Linguine agli Scampi Linguine (traditional pasta) with Scampi | 17,00 € |
Spaghetti al Granchione Spaghetti with Crab | 17,00 € |
Spaghetti all’Astice Spaghetti with Lobster | 20,00 € |
Spaghetti with prawns,mussels,clama,cuttlefish | 17,00 € |